Zwembad

Als gast van Water Village krijgt u uw hele vakantie lang gratis toegang tot het zwembad op het naast gelegen park Roompot Beach Resort. Hier kunt u heerlijk zwemmen, spetteren en spelen! 's Zomers kunt u ontspannen in het buitenbad en genieten van het zonnetje, terwijl u zich 's winters lekker binnen vermaakt in het golfslagbad, of in de 63 meter lange glijbaan. De Jetstream zorgt voor spanning en neemt u mee in een stroomversnelling, maar u kunt natuurlijk ook rustig rondzwemmen. Het kinderbadje is voorzien van een leuk speeltoestel. U beleeft hier gegarandeerd een hele dag waterplezier!

In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad op Roompot Beach Resort gesloten van maandag 16 november t/m maandag 23 november 2020. U bent van harte welkom om te gaan zwemmen in het zwembad bij Hof Domburg. Dit ligt op ongeveer 25 minuten autoafstand.

Beauty & Wellness

Terwijl uw kinderen genieten van een middag spetteren in het subtropische zwembad, kunt u (tegen betaling) optimaal ontspannen in de sauna. Dat wordt een heerlijke dag genieten! Het saunalandschap op Roompot Beach Resort bestaat o.a. uit een sauna en Turks stoombad.