Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Zwembad

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het zwembad momenteel gesloten.

Als gast van Water Village krijgt u uw hele vakantie lang gratis toegang tot het zwembad op het naast gelegen park Roompot Beach Resort. Hier kunt u heerlijk zwemmen, spetteren en spelen! 's Zomers kunt u ontspannen in het buitenbad en genieten van het zonnetje, terwijl u zich 's winters lekker binnen vermaakt in het golfslagbad, of in de 63 meter lange glijbaan. De Jetstream zorgt voor spanning en neemt u mee in een stroomversnelling, maar u kunt natuurlijk ook rustig rondzwemmen. Het kinderbadje is voorzien van een leuk speeltoestel. U beleeft hier gegarandeerd een hele dag waterplezier!

Tijdelijk zijn er in het zwembad minder mensen toegestaan. Vergeet daarom niet om een zwembadbezoek vooraf te reserveren. Als gast van Water Village kunt u dit online regelen.

Beauty & Wellness

Terwijl uw kinderen genieten van een middag spetteren in het subtropische zwembad, kunt u (tegen betaling) optimaal ontspannen in de sauna. Dat wordt een heerlijke dag genieten! Het saunalandschap op Roompot Beach Resort bestaat o.a. uit een sauna en Turks stoombad.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.