Omgeving

Water Village ligt net buiten het dorp Kamperland, op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland. Met Nationaal park de Oosterschelde voor de deur kunt u genieten van een heerlijke wandeling over het strand, een fietstocht door de duinen en een verfrissende duik in zee. In deze prachtige omgeving is voor jong en oud genoeg te beleven. Ga zeehondjes spotten, neem windsurflessen of bouw samen met de kinderen zandkastelen op het strand. U hoeft zich niet druk te maken om rotzooi op het strand. Het strand van Kamperland staat namelijk in de top 10 schoonste stranden van Nederland.

Vanaf het strand kijkt u uit op het eiland Neeltje Jans met de Stormvloedkering en op de Zeelandbrug. Tijdens uw vakantie op Water Village is een bezoekje aan Deltapark Neeltje Jans een must. Een combinatie van een educatief dagje uit, een bezoek aan het aquarium en waterplezier.

lees meer »« lees minder

In de omgeving van Water Village zijn nog veel meer uitstapjes te maken. Middelburg, Zierikzee en Goes zijn gezellige steden om te winkelen en lekker te eten in een restaurant. Onderneemt u liever een activiteit dan kunt u in de buurt terecht voor een escaperoom, glowgolf, Prison Island en de Skidôme in Terneuzen. Voor de kleintjes is er ook een klimbos en een miniatuurpark met in- en outdoorspeeltuin te vinden in de buurt.

In de zomer varen er meerdere fietspontjes in Zeeland. Handig om tijdens een dagje fietsen een groter gebied te verkennen zonder lange afstanden te hoeven fietsen.