Reviews

Water Village scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.761 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
rating-pie

Naam: Rolf Jansen
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Hele mooie huisjes op een mooi park met prachtig uitzicht

rating-pie

Naam: Joop Schellekens
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

We waren zeer tevreden. Jammer dat onze douche steeds overliep tot onder de wastafel. Vriendelijkheid medewerkers zeer goed. Oplossing van de technische dienst was snel en naar tevredenheid. Restaurant vonden we minder van kwaliteit.

rating-pie

Naam: Heinz Vogt
Datum: 27 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Zeer mooi park met prachtige bungalows en de ligging is perfect.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het was een heel mooi huisje maar de schoonmaak kon beeter

rating-pie

Naam: L Groenendijk
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Goed verzorgd.

rating-pie

Naam: Marianne Versteeg
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Leuke huisjes. Prachtige locatie.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

In-en uitchecken heel gemakkelijk. Huisje (Watervillage) nr 30 ligt perfect, met prachtige zonsondergang. Uitrusting van huisje: compleet, goede kwaliteit (bv potten en pannen), modern. Bedden erg goed. Handgeschreven kaartje bij aankomst. Veel en duidelijke informatie. Ligging algemeen. Kortom: een fantastisch verblijf gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Huisje was net een sauna waar niks aan gedaan kon worden, er zijn spullen gestolen en de bediening in het restaurant was ook niet optimaal, ober verstond je niet en het duurde best een tijdje voor er iemand kwam vragen of je iets wilde bestellen en er was heel veel herrie van de bowlingbaan. We hadden een huisje aan het water geboekt maar we zaten niet aan het water.

rating-pie

Naam: Eddy Grauwels
Datum: 14 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Watervillage was SUPER.
Het park er naast met het zwembad was zeer onaangenaam om naar toe te gaan omdat de beekjes die er zijn, net open riolen zijn.
Zeeer vuil water er in dat enorm stinkt!!!
Zeer jammer.
Maar watervillage en ons huisje daar verdient zeker bijna de maximum score.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prima zoals bij eerder verblijf, huisjes hebben wel wat onderhoud nodig zoals schilderbeurt binnen.
Locatie is top, rust, ruimte.