Reviews

Water Village scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 355 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

Maarten Douma29 Jun 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Geweldig schoon park met een super ligging! 1 week was eigelijk tekort.

Anoniem29 Jun 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het was een fijn huisje op een prachtig park. We hebben genoten van de zonsondergang en liepen zo naar de zee. De fietsverhuur was super en iedereen was vriendelijk. Een prettige plek om te zijn en nog eens terug te keren!

Tim Koomen28 Jun 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Water village is top, mooie luxe lodge, prachtige locatie een absolute aanrader voor de ligging, en de rust. Alleen miste we wel iets in de trand van een airco of fan, afgelopen week werd het in het huisje 32,5 graad en met heeeeeel veel moeite allen tegen elkaar open savonds wordt het 26 op de slaapkamer. En zoals eerder vermeld schoonmaak mag beter, op diverse plekken lange zwarte haren die er lagen, op de slaapkamer, toilet, en bank. en een afwasmachine die nog aan stond met alle kopjes recht op en blokje in plastic ... ... dus konden we dit eerst allemaal omkeren en weer opnieuw aanzetten.

Anoniem28 Jun 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi park en huisje. Er waren wat gebreken aan het huis die snel werden verholpen. Met mooi weer is het huis erg warm (te warm), daardoor een nacht eerder naar huis gegaan.
Aanleg van het park is mooi maar jammer dat er zoveel dode bomen staan. Het water ziet er door de algen vies uit.

Anoniem27 Jun 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Watervillage met al het water en de beplanting is zeer mooi aangelegd en de huisjes zijn super mooi en van alle gemakken voorzien. Ruime zonnige tuin. Enige wat we miste was een plankje in de douchecabine en in de keuken iets meer bestek, drinkglazen en meerdere snijmessen (nu alleen 1 broodmes en schilmesje) zou fijn zujn. Bij hoge temperaturen wordt het wel erg warm in het huisje en is het lastig om de kamers wat koeler te krijgen.

Anoniem27 Jun 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Vreemd, kan bijna overal een opmerking invullen bij geven cijfer echter bij schoonmaak niet.

Ik had vroege aankomst geboekt. Helaas toen wij aankwamen was ons huisje niet gereed. Dit werd keur netjes gelijkt geregeld en als we na een half uurtje zouden terugkomen zou het huisje schoongemaakt zijn. Na drie kwartier maar wat te hebben rondgefietst op het park zijn we terug gegaan naar het huisje. De bedden waren keurig netjes opgemaakt, maar het huisje was niet schoongemaakt. Helemaal niet schoongemaakt. De auto maar uitgepakt en op weg naar de receptie. Ik kwam toe iemand van het schoonmaak team tegen en die zo proberen wat te regelen. Uit eindelijk is zij zelf maar gaan schoonmaken in ons huisje. Ik dacht dat haar naam Carolien was, complimenten voor haar hoe ze de zaak heeft opgelost. Uiteindelijk was circa 14.15 het huisje klaar voor gebruik. In de tussen tijd heb ik telefonisch contact opgenomen met Roompot. Deze hebben alles genoteerd en er zou nog worden op terug gekomen. tot op de dag van vandaag niets meer gehoord. Na alles te hebben ingeruimd wilde ik de kluis in gebruik nemen. Helaas ging dit niet, de kluis zat op slot.
Ik ben toen maar naar de receptie gegaan en mijn klachten geuit. Ik heb aangegeven dat ik het door mij betaalde bedrag voor de vroege aankomst teruggestort wilde hebben aangezien wij daar dus geen gebruik van hebben kunnen maken. Zij moest bij haar leidinggevende navragen of dit kon. Er zou nog contact mij worden opgenomen door de Roompot of door CSU. Op zich vreemd, want CSU is het schoonmaakbedrijf, Roompot is de verhuurder waarmee ik via de boeking een contractuele afspraak heb. Van Roompot niets meer gehoord op mijn verzoek voor restitutie van de vroege aankomst kosten. CSU kwam later in de middag een fles wijn brengen. Ondertussen heb ik de volgende dag maar gebeld voor de kluis, want dit probleem was niet opgelost . Helaas kan ik niet meer kwijt, wilt u met mij contact opnemen op 06-43044799.

Anoniem26 Jun 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Modern, schoon, van alle gemakken voorzien vakantiehuis op een toplocatie. Het enigste wat we misten , toen het erg warm werd, was een airco.

Anoniem26 Jun 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooie energie vriendelijke woning in rustige omgeving. Watervillage.

Anoniem26 Jun 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Amber de Haas26 Jun 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hebben erg genoten van ons verblijf. Het huisje en het park waren erg mooi. Wel moesten we de eerste dag het doucheputje leeghalen omdat deze verstopt was. Er kwam een flinke prop haar van de vorige bezoekers uit. Dit lijkt mij een taak voor de schoonmaak en niet voor de bezoekers van het park. Ook zou er kunnen worden gekeken naar betere zonwering of airco. Tijdens ons verblijf was het erg warm buiten. Bij terugkomst na een dag strand was het in het huisje 36.5 graden. We hebben geprobeerd de temperatuur te laten zakken door savonds alles open te zetten. Door het ontbreken van horren zaten er daarna veel muggen en andere insecten in het huisje.