Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Water Village scoort gemiddeld een 8,9

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 876 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.8
  • Gastvrijheid
    8.6
  • Kindvriendelijkheid
    8.4
  • Onderhoud
    8.5
  • Schoonmaak
    8.1
  • Service point
    8.5
  • Supermarkt
    8.2
  • Vakantieverblijf
    8.6

Bekijk 876 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 april 2024

Idiaal voor een fietsvakantie op voorwaarde dat het weer meezit

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024

Wij hebben super genoten en komen zeker terug

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Willem Van Schaik
Datum: 16 april 2024

Heerlijk lang weekend in Kamperland.
Het weer was top, en de omgeving is vooral met een fietsverkenning veel verrassend dan met de auto!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Ellen van den Wijngaert
Datum: 12 april 2024

De bungalow is top! Alle comfort en luxe zodat je helemaal tot rust kan komen. Het doel van de vakantie meteen bereikt ­čî×

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Jan Schmitz
Datum: 12 april 2024

Fijn park,komen daar nu voor de derde keer,kan wel wat meer aandacht komen voor blaffende honden,en 10.00 eruit en 16.00 uur erin.
Vooral 16.00 uur erin ,vinden wij wel erg laat.
Maar toch voor herhaling vatbaar,ondanks dat het niet goedkoop is.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Windy Vermet
Datum: 09 april 2024

We hadden mooie nette bungalow, gelegen aan het water. Alles was aanwezig om even tot rust te komen. Zeker een aanrader.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024

We hebben ons verblijf als zeer prettig ervaren

Wel hebben we een paar tips.

Een stoel in de slaapkamers zou handig zijn om je kleren op te leggen.
Een planchet in het douchegedeelte om je shampoo etc. op te zetten tijdens het douchen zou handig zijn.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: David En Meiri Sannen
Datum: 06 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Supermarkt
    4
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 april 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.