Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 14 dagen

Dit geldt voor boekingen waarvan de aankomstdatum over minimaal 30 dagen is, gerekend vanaf de dag waarop je boekt. Annuleren kan heel makkelijk via Mijn Roompot. Boek je een last-minute met aankomst binnen 30 dagen? Of wil je na 14 dagen annuleren? Dan gelden onze normale annuleringstarieven.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 14 dagen

Reviews

rating-pie

Water Village scoort gemiddeld een 8,9

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 850 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.8
  • Gastvrijheid
    8.6
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    8.4
  • Schoonmaak
    8.1
  • Service point
    8.5
  • Supermarkt
    8.2
  • Vakantieverblijf
    8.6

Bekijk 850 reviews

Naam: Piet Vanhees
Datum: 22 juli 2024

Op het onderlaken van een van de 4 bedden zat bij aankomst een grote witte vlek. Gelukkig waren wij maar met ons drietjes en hebben we kunnen ruilen met het 4de bed. De rest was prima

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    2
  • Onderhoud
    2
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 juli 2024

Bij aankomst was het door ons geboekte huisje in erg slechte en vieze staat. Hier hadden we 1800 euro voor een week voor betaald! In de mei vakantie zaten we voor dit geld in Nieuw bad Vliet wat echt veel beter en mooier was. We waren toen erg teleurgesteld. Dit hebben we besproken met Denise toen ze uit eigen initiatief met ons belde met de vraag hoe onze aankomst was bevallen. Toen heb ik mijn bevindingen met haar gedeeld en de opties besproken. Uiteindelijk hebben we een ander huisje gekozen op het naastgelegen water village park. Dit is ons enorm bevallen! En we zijn dan ook erg tevreden met de service van Denise en Stephanie die dit geregeld hebben. Door hun is het cijfer wat we geven zo hoog! Wat wel vreemd is, is dat de prijs voor een water village huis even hoog is als de meest aftandse chalet op het beach report. Dit kan niet en zou naar gekeken moeten worden. Daarbij zou ik adviseren überhaupt te overwegen om de chalets RP6B te verwijderen voor nieuwe types. Deze onderkomen zijn niet meer van nu.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 juli 2024

Fijne vakantie gehad op water village. Alleen de weg naar de voorzieningen van beach resort is onveilig voor kinderen.

Bediening in het restaurant kan ook beter

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Edita
Datum: 19 juli 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juli 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juli 2024

Mooi huisje, park en omgeving. Werd alleen wat heet in huisje.

Mooi en schoon huisje, mooie omgeving. Voldoende faciliteiten en een binnenzwembad. Goed vertrekpunt voor fietstochten. Minpunten: Geen koeling/airco en gordijnen niet volledig tot bovenaan ramen, waardoor het 35 graden werd in huisje, terwijl het buiten de temperatuur maar 25 graden was. Geen horren oid voor de meeste ramen/deuren. Geen kiepstand in woongedeelte, zodat je s nacht niet voldoende kon laten koelen.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juli 2024

Fijn huisje met veel rust en privacy. Hygiene is prima alleen de toiletbril is niet schoon,waardoor je de urinelucht ruikt. Urine zit in de schroeven vd toiletbril,dit kan schoner.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    4
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Wat een rust , en wat mooi aangelegd.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 juli 2024

Het verblijf op water village was geweldig. Echter roompot beachclub een teleurstelling . Jullie hebben een hele mooie website met prachtige fotos . In real life ziet alles er gedateerd uut verschillende fasciliteiten oo bepaalde momenten niet open/beschikbaar of buiten gebruik. Het lijkt erop dat de fasciliteiten, buiten dat het gedateerd is, ook niet voldoende is voor als het park vol zit. Maar vooral het aftandse en gedateerde uutstraling zorgde voir de teleurstelling. Personeel was prima. Het hoge cijfer komt vooral omdat we op water village onze accommodatie hadden.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Marie
Datum: 10 juli 2024

weekendjeweg

Wij kwamen niet in de bungalow . Pincode functioneerde niet. Moest naar de receptie, die een monteur stuurde. Mijn boodschappen stonden 45 min buiten en daardoor moesten wij het vlees tervergeefs weggooien. Bungalow was niet zo schoon en het terras valt al helemaal niet over te spreken.

rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 14 dagen

Dit geldt voor boekingen waarvan de aankomstdatum over minimaal 30 dagen is, gerekend vanaf de dag waarop je boekt. Annuleren kan heel makkelijk via Mijn Roompot. Boek je een last-minute met aankomst binnen 30 dagen? Of wil je na 14 dagen annuleren? Dan gelden onze normale annuleringstarieven.