Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Water Village scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1.212 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Naam: Henk Hoftijzer
Datum: 18 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Vriendelijk personeel en toegankelijkheid.

Naam: Nathalie Hassing
Datum: 18 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Vloeren slaapkamers mag beter, locatie super

Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Fijn huis op een uitgebreid park

Naam: Roelof Stabler
Datum: 15 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi opgezet park met comfortabele huisjes

Naam: F. Huiskamp
Datum: 12 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het was derde keer dat ik dit huis heb geboekt, waarvan 2x het huisje niet was schoongemaakt bij aankomst. Dat geeft dan een vervelende start. Soortgelijke reviews van andere mensen wordt blijkbaar niets mee gedaan. Ook zitten er veel spinnenwebben en hooiwagens, vieze ramen etc. Af/toe een grote beurt kan geen kwaad. Heel jammer dat het achteruit gaat, want het zijn sfeervolle, comfortabele huisjes.

Naam: Lynn Gijsels
Datum: 11 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heel leuk, aangenaam verblijf! We hebben genoten van het mooie huisje en ligging. Kindjes vonden het zeer leuk. Een aanrader!

Naam: Jeroen Wilken
Datum: 11 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prachtig! Alle luxe en comfort!

Naam: Jessica Coenen
Datum: 11 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Bij aankomst in het huisje lagen de hondenharen overal, zelfs buiten op de tafel en het terras, deurmat van de voordeur zat helemaal onder de haren, overal stof
Er is met een franse slag schoon gemaakt, wc vuil, badkamer niet schoon, scheur in mijn laken van het bed.
Overal spinnenwebben.
Wij hebben zelf maar schoongemaakt.
Jammer dat zo’n mooi huisje zo slecht wordt gepoetst.
Doet afbreuk aan de accomodatie, haalt jullie recentie omlaag, terwijl het een mooi verblijf met een mooie ligging.
Erg jammer er zou meer aandacht aan onderhoud en hygiëne moeten zijn.
Huisje was erg mooi.
In de zomer is het denk ik erg warm zonder airco.
Ik heb melding gedaan , maar hun konden ook niks meer.
Hopelijk voor andere mensen dat bij deze melding het huisje wel schoon is.

Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi rustig parkgedeelte met vrijwel nieuwe, voldoend ruime vakantieverblijven.
Enig minpunt: de zonder gebruiksaanwijzing niet te bedienen inductieplaat ATAQ HI6721E.
Heel vervelend als je na aankomst snel iets warms wil klaarmaken.
Na wat bel en speurwerk bleken alle gebruiksaanwijzingen op een speciale Roompot site beschikbaar.
Tip: Zorg voor die inductieplaat in ieder geval voor een korte lokaal aanwezige gebruiksaanwijzing.
Dat scheelt wellicht frustraties en telefoontjes naar jullie receptie / info desk.
Alle andere apparaten zoals oven, vaatwasser, TVs etc. zijn probleemloos bedienbaar.

<