Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Algemene faciliteiten

Als gast van het vakantiepark Water Village mag u gebruik maken van de vele faciliteiten die het naastgelegen park Roompot Beach Resort te bieden heeft. Veel van deze faciliteiten zijn gratis. Zo kunt u er terecht met uw was in de wasserette, is er een supermarkt voor alle dagelijkse boodschappen en kunt u gratis draadloos internet ontvangen in het centrumgebouw net zoals u dat kunt in uw vakantiewoning op Water Village. Het strand ligt op nog geen kilometer afstand en voor de echte watersporters is er een speciale winkel met allerlei watersport artikelen aanwezig op Roompot Beach Resort. Veel faciliteiten dus, op slechts loopafstand van Water Village.

De openingstijden van de faciliteiten vindt u hier.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.