Weekendje Weg Zeeland

Voor een geslaagd weekendje weg in Zeeland heeft u een aantal ingrediënten nodig. Allereerst natuurlijk een comfortabele plek om te verblijven, een mooie omgeving, veel zonuren, een plek om te relaxen en genoeg te doen voor het hele gezin. Vakantiepark Water Village is zo’n heerlijke plek met al deze ingrediënten voor een fijn weekend weg in Zeeland. Dit vakantiepark is niet alleen uniek door zijn duurzaamheid, maar ook doordat u hier de perfecte mix kunt vinden tussen rust en ruimte en gezelligheid en vertier. Het water speelt hier ook een grote rol, dus het is ook nog eens een paradijs voor de watersportliefhebber.

De natuur in de hoofdrol

Vakantiepark Water Village ligt in een natuurrijk gebied midden in het Nationaal Park de Oosterschelde en bij het gezellige plaatsje Kamperland. Het ligt ook nog eens dichtbij het strand en een gezellige jachthaven. Op het park vindt u luxe, vrijstaande vakantiewoningen op een ruim perceel waardoor u veel privacy heeft tijdens uw weekend weg in Zeeland. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal zes personen en sommige vakantiewoningen zijn gelijkvloers. Veel accommodaties liggen aan het water en ze hebben allemaal gratis WiFi. De vakantiewoningen zijn gebouwd met duurzame materialen en er worden duurzame energievoorzieningen gebruikt. De natuur en het milieu staat bij dit vakantiepark hoog in het vaandel. In de omgeving zijn prachtige wandel- en fietsroutes. Er is zelfs een fietsroute van 32 kilometer waarmee u heel Noord-Beveland kunt verkennen. Fietsen kunt u op het park huren.

Een weekend weg in Zeeland voor alle leeftijden

Bij vakantiepark Water Village kunnen alle leeftijden zich prima vermaken, zonder dat uw rustige omgeving in het gedrang komt. Op het naastgelegen vakantiepark Roompot Beach Resort kunt u namelijk gratis van de faciliteiten gebruik maken. De kinderen kunnen hier chillen in de ChillZone en de kleintjes kunnen naar de Kids Club. Er zijn speeltuinen, sport- en spelmogelijkheden, gratis animatie en natuurlijk het zwembad. Daarnaast vindt u hier verschillende eetgelegenheden en een supermarkt. Dit en de vele andere faciliteiten maken uw weekendje weg in Zeeland extra leuk. Maar u kunt natuurlijk ook gaan genieten van het strand. Het strand is altijd leuk en ook in alle seizoenen.

Genoeg te doen en te ontdekken

Er zijn tal van watersportmogelijkheden rondom het park, zoals de nabijgelegen wind- en kitesurfschool. Tijdens een weekendje weg in Zeeland is het natuurlijk ook leuk om mooie steden te bezoeken. Middelburg, Veere en Goes horen hier zeker bij. Wanneer u liever naar een museum gaat, is het Oosterschelde Museum in Yerseke een aanrader. Hier kunt u zien wat er met de mossel gebeurt voordat hij op uw bord komt. Maar ook het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk in de caissons is erg indrukwekkend. Een leuke dag beleven met het hele gezin kunt u natuurlijk in het attractieve en educatieve Deltapark Neeltje Jans. Voor wat extra spanning zijn de escape rooms op het Marinapark Kamperland en het Prison Island in Middelburg natuurlijk een uitstekende keuze. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om er een actief weekendje weg in Zeeland van te maken.