Vakantiepark Zeeland

Zoekt u een vakantiepark in Zeeland waar u nog kunt genieten van de rust en ruimte bij uw accommodatie en waar u toch alles voorhanden heeft? Dan is het vakantiepark Water Village in Kamperland een uitstekende keuze. Het park is volledig autovrij, heeft zeer ruime percelen met vrijstaande accommodaties waardoor u veel privacy heeft. En toch heeft u alles in de buurt. Het Water Village bungalowpark in Zeeland ligt namelijk op loopafstand van het strand en van het Nationaal Park Oosterschelde. Maar het ligt ook vlakbij het gezellige centrum van Kamperland. En als dat nog niet genoeg is, heeft u hier ook nog eens tal van faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Van verveling is op dit vakantiepark geen sprake, maar van puur genieten wel.

Rust, ruimte, vertier en gezelligheid, u heeft het allemaal

Direct naast elkaar liggen twee bungalowparken in Zeeland die eenieder kunnen voorzien in speciale vakantiewensen. Het gaat hier om het park Roompot Beach Resort met zijn vele faciliteiten en het luxe vakantiepark Water Village. Doordat u onbeperkt gebruik kunt maken van de talloze faciliteiten van Roompot Beach Resort is deze bestemming leuk voor alle leeftijden en voor ieder seizoen. Lekker zwemmen in het zwembad of deelnemen aan de gratis sport- en spelfaciliteiten. Heerlijk uit eten gaan of even wat boodschappen doen in de supermarkt. Maar ook fietsen huren, naar de Kids Club, squashen, bowlen, biljarten, vissen, het kan allemaal als u in het Water Village bungalowpark in Zeeland verblijft.

U hoeft niets, maar u kunt hier alles

Maar u kunt ook gaan genieten van de rust en ruimte die uw comfortabele vakantiewoning in het vakantiepark in Zeeland biedt. Alle accommodaties zijn vrijstaand en zijn voorzien van gratis WiFi. Ze zijn geschikt voor maximaal zes personen. De lodges en bungalows zijn helemaal ingesteld op een optimaal vakantiecomfort zodat u hier helemaal tot rust kunt komen. De omgeving van de vakantieparken in Zeeland bieden een schitterende natuur en als u een fiets huurt op het park kunt u bijvoorbeeld heel Noord-Beveland gaan ontdekken tijdens de 32 kilometer lange fietsroute. Maar u kunt ook even naar het strand lopen voor een strandwandeling of gaan relaxen in de zon. Zeeland heeft zonuren genoeg. Dat is het voordeel van deze twee vakantieparken in Zeeland. U kunt alles en u hoeft niets. Het mooie van het Water Village vakantiepark is de ruime opzet en de volledige duurzaamheid. Natuurlijke materialen en duurzame energievoorzieningen zoals een warmtepomp en zonnepanelen zorgen dat u ook nog eens milieubewust vakantie viert.

Een watersportparadijs rondom de bungalowparken in Zeeland

Het gezellige centrum Kamperland met zijn levendige jachthaven ligt op loopafstand. Hier kunt u een terrasje pakken of lekker winkelen. Maar u kunt ook een dagje naar mooie steden zoals Goes, Middelburg of Zierikzee gaan. Maak eens een ritje met de stoomtrein Goes-Borsele of bezoek het sprookjesachtige stadje Veere. Ga met het hele gezin naar de indrukkende Oosterscheldekering en het leuke en leerzame attractiepark Neeltje Jans. Of probeer te ontsnappen in het Prison Island in Middelburg. Ook de watersporters komen hier niets te kort. Zowel bij Marina Kamperland, het Veerse Meer als in de omgeving van het vakantiepark zijn talloze mogelijkheden.