Vakantiepark Kamperland

De vakantieparken in Kamperland zijn heerlijke parken om van uw verblijf een echte vakantietopper te maken. Juist omdat u zoveel mogelijkheden heeft in de omgeving en bij het park, zijn de bungalowparken in Kamperland een geweldige locatie voor ieder reisgezelschap. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar rust en ruimte of dat u juist liever de gezelligheid opzoekt. Ontspannen en inspannen, cultuur en natuur, het is allemaal mogelijk tijdens een verblijf op het duurzame park vakantiepark Water Village. Het is hier werkelijk genieten in alle seizoenen en voor alle leeftijden. Ook de water(sport)liefhebbers zijn hier op het juiste adres. Met de vele watersportmogelijkheden, het schitterende strand met de zee, het zwembad en de prachtige waterpartij op het park heeft dit vakantiepark in Kamperland alles voor handen. Daarbij ligt het vakantiepark in een natuurlijke omgeving met het Nationaal Park Oosterschelde voor de deur.

De vele faciliteiten van de bungalowparken in Kamperland

Al dat water brengt veel mogelijkheden met zich mee. Er zit bijvoorbeeld een wind- en kitesurfschool en een jachthaven in de buurt. Maar u kunt ook zeehonden gaan spotten bij Neeltje Jans. Natuurlijk kunt u in zo’n fraai gebied ook mooie wandel- en fietstochten maken. Dit gebied staat zelfs gemarkeerd als 5-sterren fietsregio. Mocht u geen fiets bij u hebben, dan kunt u die gewoon huren op het park. Naast het Water Village vakantiepark ligt nog een bungalowpark in Kamperland, namelijk het Roompot Beach Resort. De gasten van het Water Village park mogen gebruik maken van de vele faciliteiten die dit park heeft. Zo zijn hier bijvoorbeeld een zwembad, een Kids Club, speeltuinen, een ChillZone en tal van gratis sport- en animatie faciliteiten. Maar u kunt hier ook een hapje gaan eten in de pizzeria, de snackbar of het buffetrestaurant of boodschappen doen in de supermarkt.

Rust, ruimte en privacy

Op Water Village vakantiepark in Kamperland kunt u voornamelijk genieten van de rust en privacy die u hier heeft. De vrijstaande, moderne, luxe vakantiewoningen liggen op ruime percelen waardoor u veel privacy heeft. Veel van de accommodaties liggen ook aan het water. Water Village is een autovrij en kleinschalig vakantiepark. Laden en lossen bij de accommodatie is wel toegestaan. Daarbij is het gebouwd met duurzame materialen en elektriciteit is de enige energievoorziening die wordt opgewekt door zonnepanelen. De vakantiewoningen worden opgewarmd door middel van warmtepompen. Gasaansluitingen zijn niet aanwezig op het park. De accommodaties zijn zeer comfortabel ingericht en de wifi is gratis. Water Village bungalowpark in Kamperland ligt dus niet alleen bij een schitterende natuur, het doet ook nog eens veel voor de natuur.

Ontdek de schitterende en veelzijdige omgeving

De vakantieparken bij Kamperland zijn ook een uitstekende uitvalsbasis om leuke uitstapjes te maken. U bent zo in het gezellige centrum van Kamperland met de sfeervolle jachthaven. Lekker een terrasje pakken, winkelen of verse vis eten, het kan hier allemaal. Maar u kunt natuurlijk ook de fraaie historische steden Middelburg, Goes of het pittoreske Veere bezoeken. Wat musea betreft zijn het Oosterschelde Museum in Yerseke en het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk echte aanraders. Het hele gezin zal een dagje naar het attractieve en educatieve Deltapark Neeltje Jans fantastisch vinden.v