Vakantiehuis Zeeland

Hoe heerlijk is het om onbezorgd te genieten in een vakantiehuis in Zeeland direct bij de kust? Het verblijf in een vakantiehuisje in Zeeland wordt nog prettiger als u de beschikking heeft over een vrijstaande en comfortabele accommodatie, gelegen op een ruim perceel. Hier kunt u genieten van uw privacy terwijl u wordt omringd door een schitterende natuur en gezellig plekjes. Op deze locatie kunt u kiezen voor rust en ruimte, maar ook voor vertier en gezelligheid. Het vakantiepark Water Village heeft het namelijk allemaal, zodat u hier optimaal kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Luxe en duurzame vakantiehuisjes in Zeeland

Maar vakantiepark Water Village heeft nog meer. U vindt hier niet alleen schitterende vakantiehuizen in Zeeland, maar veel van de accommodaties liggen ook nog eens aan het water. Het milieu staat op dit vakantiepark hoog in het vaandel en dat ziet u terug aan de energievoorzieningen op het park. Men voorziet zich hier namelijk van energie door middel van warmtepompen en zonnepanelen. Het vakantiepark is ook autovrij, hoewel laden en lossen bij de accommodatie wel is toegestaan. De locatie van deze vakantiehuisjes in Zeeland is een echte groenbeleving. Niet alleen op het park maar ook in de directe omgeving speelt de natuur een grote rol. Het Nationaal Park Oosterschelde en het strand liggen beide op loopafstand.

Omringd met rust, ruimte en talloze faciliteiten

De vakantiehuizen in Zeeland zijn duurzaam gebouwd. U kunt kiezen uit fraaie vrijstaande lodges en bungalows voor maximaal zes personen die zijn voorzien van een luxe vakantiecomfort. Alle accommodaties hebben gratis WiFi. Het naastgelegen vakantiepark Roompot Beach Resort zorgt dat het u aan niets ontbreekt. Hier kunt u gratis gebruik maken van tal van faciliteiten. Zo is er het zwembad, maar ook de Kids Club, verschillende gratis sport- en animatie activiteiten. Er zijn verschillende eetgelegenheden, een supermarkt, een ChillZone, een Koosplein met trampolines, speeltuinen en tal van andere faciliteiten. Van verveling hoeft dus geen moment sprake te zijn tijdens een verblijf in het vakantiehuisje in Zeeland. Maar u kunt natuurlijk ook lekker gaan genieten op het Zeeuwse strand.

De veelzijdige omgeving van het vakantiepark

Een andere optie is om tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Zeeland ook de omgeving te gaan ontdekken. Huurt u bijvoorbeeld eens een fiets op het vakantiepark en neem de 32 kilometer lange fietsroute om heel Noord-Beveland te doorkruisen. Sportief bezig zijn in winterse sferen kan ook bij het Skidome in Terneuzen of u gaat watersporten bij Movement Sports in Kamperland. Het gezellige plaatsje Kamperland mag u zeker niet overslaan. Hier vindt u de brouwerij, de sfeervolle jachthaven en het watersportparadijs op het Veerse Meer. Maar u treft hier ook tal van gezellige horecagelegenheden en winkels. Nog meer andere mooie plaatsen in de buurt bezoeken? Ga dan eens naar het pittoreske Veere of de historische steden Middelburg en Zierikzee. Het hele gezin zal ook genieten van een uitstapje naar het Deltapark Neeltje Jans of Slot Oostende.