Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 maart 2024

Rust
Mooi weer
Omgeving

Zwembad te weinig open ... sluiting om 16 u!!!!!

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 maart 2024

Heerlijke vakantie geweest. Mooie omgeving en lekker gewandeld.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Freddy Van Hoe
Datum: 22 maart 2024

Mooi verblijf
Lichtrijk
Rustig

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Maria Meurs-Janssen
Datum: 22 maart 2024

Alles is eigenlijk prima in orde, behalve de bediening van de keukenapparatuur. Wij hebben iemand erbij moeten halen om ons te helpen met de kookplaat. Gebruiksaanwijzing niet in het Nederlands, en heel moeilijk te bedienen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Antoon van Casteren
Datum: 22 maart 2024

Mooie ligging en in deze periode rust.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 maart 2024

Mooi park, zeer gastvrij en attent dat we voor aankomst en dag voor vertrek gebeld zijn, persoonlijke touch. Koelkast mag wel aanstaan voor aankomst. Zeer prettig dat er een stofzuiger aanwezig is ivm de hond 🐕.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Dennis Freriks
Datum: 18 maart 2024

Super leuke huisjes

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 maart 2024

Aangenaam en prettig

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    6
  • Supermarkt
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Henk Coort
Datum: 16 maart 2024

Gewoon heerlijk en rustig om een weekje te ontspannen en weg te zijn van de dagelijkse sleur

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Petra Mink
Datum: 15 maart 2024

Super leuk huis, gezellige inrichting, geweldig dat er twee honden meemogen.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.