Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Zeeuws Museum

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Middelburg

In het centrum van Middelburg is het Zeeuws Museum te vinden. Maak kennis met een onverwachte kant van Zeeland via prachtige, eigentijdse presentaties. Zo is er een reeks unieke en wereldberoemde wandtapijten met 16de -eeuwse zeeslagen te bewonderen. Laat u verder verrassen door de gevarieerde collectie archeologie, schilderijen en porselein.

De modepresentatie van het museum met een spannende rol voor regionale jurken is zeker een bezoek waard. Naast de vaste collectie zijn er ook tijdelijke innovatieve tentoonstellingen in het museum te vinden. Voor een heerlijke lunch, koffie met taart of borrel kunt u bij het museumcafé terecht. Kijk voor meer informatie op de website.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.