Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Slot Oostende

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Goes

Houdt u van een lekker (speciaal) biertje? Dan is een rondleiding bij Brouwerij Emelisse echt iets voor u! In oktober 2016 is Emelisse overgenomen door Slot Oostende en brouwt naast de bekende Emelisse bieren ook Slot Oostende bieren.

Boek een rondleiding door de brouwerij in Slot Oostende en leer meer over de processen en smaken van Slot Oostende bier. U kunt zelfs een dag met Jens mee brouwen en uw eigen bier maken. Nuttig een heerlijke lunch of diner in het eigen restaurant van Slot Oostende, uiteraard onder het genot van een speciaal biertje. Bekijk de website voor meer informatie over de rondleidingen, arrangementen en proeverijen.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.