Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Prison Island

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Middelburg

Speelt u graag spelletjes? Dan is Prison Island wellicht het ultieme dagje uit voor u. Een combinatie van een escaperoom en TV hits als Fort Boyard en Wie is de Mol. Kom met uw gezin of vrienden naar Prison Island Middelburg en probeer samen de oplossingen van de 20 cellen te ontdekken terwijl de tijd tikt. Soms moeten jullie slim zijn, soms nauwkeurig, soms vingervlug maar er is altijd maar één manier om te ontsnappen: samen.

Er zijn verschillende arrangementen te boeken. Probeer om in de beschikbare tijd uit zoveel mogelijk cellen te ontsnappen. Ga de uitdaging aan. Komt u eruit?

Op de website vindt u meer informatie over prijzen, foto's en een kort overzicht van hoe Prison Island werkt.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.