Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Nationaal Park Oosterschelde

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Vrouwenpolder

De Oosterschelde is het grootste nationaal park van Nederland. In dit natuurpark speelt vooral water een grote rol. Door de verandering van de getijden eb en vloed ziet het landschap er continue anders uit en daardoor is de biodiversiteit erg groot. Onder water bevindt zich een prachtige kleurrijke waterwereld. Er leven kreeften, mosselen en platvissen, maar ook inktvissen, bruinvissen en zeepaardjes. Ook de zeehonden komen in dit natuurgebied voor.

Door de grote diversiteit van het gebied valt er genoeg te beleven. Dagelijks worden er diverse activiteiten georganiseerd om het park te verkennen. Je kunt er heerlijk fietsen direct langs het water. Het gebied is een 5-sterren fietslocatie, het hoogste dat in Nederland te behalen is. Wandelaars kunnen zich te goed doen aan de vele diverse landschappen. En de echte waterliefhebbers kunnen duiken in de rivier de Oosterschelde, hier kunnen zij de prachtige onderwaterwereld bewonderen. Voor de sportievelingen is er ook nog een wind- en kitesurfgebied. Het hele jaar door vaart er een rondvaartboot waarmee u zeehonden kunt spotten en Zierikzee heeft een speciaal punt ingericht waar u kunt horen of er bruinvissen in de buurt zwemmen.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.