Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Movement Sports

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Kamperland

Movement Sports is een outdoor centrum in Kamperland met de focus op watersport en strandactiviteiten. Het centrum, gelegen aan de Oosterschelde op het strand, gebruikt sport ook als middel voor het creƫren van een unieke, sportieve en gezellige belevenis op het strand. Wilt u een geweldige ervaring beleven waarbij plezier met elkaar en in de sport voorop staat, ga dan naar Movement Sports. Zij proberen voor iedereen een passend buitensport aanbod te vinden, ongeacht de leeftijd en de fysieke gesteldheid van de deelnemers.

Zo kunt u terecht voor (kite/wind)surflessen, gegeven door ervaren gediplomeerde instructeurs, maar ook voor vele verschillende groepsuitjes. Activiteiten voor jong tot oud, actief tot passief en extreem tot uitdagend. Bijvoorbeeld: Expeditie Robinson, Beach Escape, suppen, waterblobben, bumperball of shoot out.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.