Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Mini Mundi

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Middelburg

Ga voor reusachtig veel speelplezier naar Mini Mundi! Mini Mundi bestaat uit een miniatuurpark, een pretpark, een buitenspeeltuin, een indoorspeeltuin en een 0-4 land. Ontdek het Miniatuurpark "Miniatuur Walcheren” met het indrukwekkende stadhuis van Middelburg, de Vlissingse boulevard en het abdijcomplex van Middelburg.

In het pretpark zijn spannende attracties te vinden zoals een achtbaan, een schommelschuit en een ballonnentoren. Bij slecht weer kan er in de overdekte speeltuin eindeloos worden geklommen en geklauterd. Ook zijn hier de botsauto’s en een klimvulkaan te vinden. In de peuterhoek kan veilig worden gespeeld op een zachte ondergrond. 0-4 land is speciaal voor de allerkleinsten. Met loopfietsjes, een grote treintafel, een speelkeuken en een ballenbak kun zij hier met leeftijdsgenootjes spelen.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.