Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Marina Kamperland

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Kamperland

De jachthaven Marina Kamperland is een moderne, goed beveiligde, volledig uitgeruste jachthaven met 160 ligplaatsen, overdekte winterstalling en een 40 tons bootkraan. Daarnaast kunt u in de jachthaven verschillende recreatieve activiteiten ondernemen. In de Laserspeelhal van 600 m² kunt u met maximaal 25 mensen tegen elkaar strijden. Probeer in een donkere kamer, gevuld met rook en spannende licht- en geluidseffecten op anderen te schieten met je laserpistool.

In Marina Kamperland zijn ook twee escaperooms te vinden, namelijk “The Abandoned Kitchen” en “Metal Trader”. U moet binnen een bepaalde tijd ontsnappen uit een kamer door middel van het oplossen van interactieve puzzels en hints.

Ga voor meer informatie over de jachthaven en de activiteiten naar de website.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.