Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Deltapark Neeltje Jans

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Vrouwenpolder

Heeft u zin in een gezellig dagje uit? Breng dan een bezoekje aan Deltapark Neeltje Jans. Bekijk het grootste zeeaquarium van Zeeland, de zeehondenshow of ga zelf het water in. Geniet van een ritje van de waterglijbaan en spetter in de waterspeeltuin.

Voor een extra educatief dagje uit kunt u uw bezoek aan Deltapark Neeltje Jans combineren met een bezoek aan de Deltawerken. Maak de geschiedenis opnieuw mee en leer alles over de watersnoodramp en de bouw van de Deltawerken. U kunt verschillende exposities en films bekijken en zelfs een rondleiding krijgen. Kijk op de website van Deltapark Neeltje Jans voor meer informatie.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.